آغاز طرح رتبه‌بندی مرغ در قم

۱۳۹۸/۰۷/۱۶ - ۰۰:۰۵:۴۲
کد خبر: ۱۵۴۶۲۰
آغاز طرح رتبه‌بندی مرغ
 در قم

قم|مدیرکل دامپزشکی استان قم از آغاز طرح جدید رتبه‌بندی مرغ در استان قم خبرداد.

مهدی رفیعی در گفت‌وگو با خبرنگاران عنوان کرد: طرح رتبه‌بندی مرغ از ۱۴ مهرماه در سراسر کشور  و در قم آغاز می‌شود؛ در رتبه‌بندی کشتارگاه‌ها و مرغ‌ها، به سه دسته، B، A و A+ رتبه می‌شوند؛ کشتارگاه نوع B کشتارگاه‌هایی هستند که دارای مجوزات لازم از دامپزشکی هستند و ماموریت‌های پیشین خود را انجام می‌دهند.مدیرکل دامپزشکی استان قم تصریح کرد: کشتارگاه‌های گروه A علاوه بر پروانه سازمان، به دستگاه‌های اتوماتیک تخلیه اندرونه و دستگاه سورتر مرغ که مختص سورت وزنی مرغ‌ها است و همچنین سیستم تبدیل ضایعات مجهز هستند.وی افزود: کشتارگاه‌های گروه A+ دارای پروانه از سازمان دامپزشکی و سیستم اتوماتیک تخلیه اندورنه هستند؛ این کشتارگاه‌ها با حذف چیلرهای آبی، اتاق‌های سرد را تعبیه کرده‌اند که فرآیند خنک‌سازی مرغ‌ها در این اتاق‌ها انجام می‌شود.رفیعی با ذکر این مطلب که کشتارگاه‌های A+ دارای شرایط صادراتی هستند، بیان کرد: در این طرح مرغ‌هایی که به بازار می‌آیند به سه دسته تقسیم می‌شوند که شامل گروه B و A و A+ هستند؛ مرغ‌های گروه B مرغ‌هایی هستند در کشتارگاه‌های دارای پروانه کشتار می‌شوند.وی گفت: مرغ‌های گروه A حتما در کشتارگاه‌های گروه A کشتار می‌شوند.

 

ارسال نظر