افتتاح طرح ملی ارتقای کیفی گوشت مرغ

۱۳۹۸/۰۷/۱۵ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۵۴۵۴۱
افتتاح طرح ملی ارتقای کیفی گوشت مرغ

هرمزگان|رییس سازمان دامپزشکی کشور از افتتاح طرح ملی ارتقای کیفی گوشت مرغ در ۱۴ استان کشور خبر داد. به گزارش باشگاه خبرنگاران رفیعی‌پور گفت: طرح ملی ارتقای کیفی گوشت مرغ امروز در ۱۴ استان کشور افتتاح می‌شود و تلاش داریم محصولی باکیفیت برای صادر به کشورهای اروپایی و اوراسیایی داشته باشیم. او با اشاره به صادرات لبنیات و برخی فرآورده‌های دامی به‌ تمامی قاره‌های دنیا افزود: ارتقای کیفی گوشت مرغ سبب رونق صادرات به کشور‌های اروپایی و آسیایی می‌شود واکنون ۳ میلیون تن محصولات مختلف صادراتی داریم. رفیعی‌پورگفت: با اجرای این طرح حدود ۳۸ کشتارگاه در کشور آماده تولید گوشت مرغ با کیفیت A و A+  هستند. رییس سازمان دامپزشکی کشور افزود: هرمزگان از استان‌های پاک کشور حساب می‌شود، امسال برای نخستین‌بار با کشور چین پروتکلی امضا کردیم که صادرات میگو در لیست مجاز به صادرات به چین رفت. او گفت: دستورالعمل‌های جدید در حوزه قاچاق به‌گونه‌ای است که شرایط را برای قاچاقچیان سخت و هزینه قاچاق را زیاد کرده است، در حوزه فرآورده‌های خام دامی قاچاقی صورت نمی‌گیرد. رییس سازمان دامپزشکی کشور و دبیرکل منطقه آسیا، اقیانوسیه و خاور دور (OIE) گفت: با فعالیت‌های اخیر خود کمبوددارو‌ها را بی‌اثر کردیم. او افزود: امریکایی‌ها می‌گویند تحریم‌ها شامل مواد دارویی و غذایی نمی‌شود، اما وقتی نمی‌توانیم ارز جابه‌جا کنیم یعنی نمی‌توانیم واکسن و دارو‌های لازم دیگر را وارد کنیم و امنیت غذایی ما مورد تهدید قرار می‌گیرد که با فعالیت‌های اخیر خود این تحریم‌ها را بی‌اثر کردیم.

 

ارسال نظر