اخبار

۱۳۹۷/۱۲/۲۱ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۴۱۳۳۰

فعالیت باجه عصر در تمامی شعب بانک ملت تا پایان اسفندماه

تمامی شعب بانک ملت تا پایان اسفندماه سال جاری با هدف ارایه هرچه بیشتر خدمات به مشتریان، دارای باجه عصر خواهند بود.

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، تمامی شعب این بانک تا روز سه شنبه ۲۸ اسفندماه سال جاری به استثنای روز سه شنبه ۲۱ اسفند و پنج شنبه ۲۳ اسفندماه، با باجه عصر به ارایه خدمات به مشتریان خواهند پرداخت.براساس این گزارش، ساعت کار باجه عصر شعب بانک ملت در روزهای یادشده، به میزان سه ساعت بیشتر از ساعت کار عادی این شعب خواهد بود.این گزارش حاکی است، به زودی فهرست شعب کشیک بانک ملت برای روز پایانی اسفندماه سال جاری و تعطیلات نوروز ۹۸ نیز به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.

انتصاب رییس و سه نفر از اعضای هیات نظار بانک مرکزی

فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی، طی احکام جداگانه‌ای، سید مصطفی موسوی ایوانکی را به عنوان رییس و حسین جعفری، جهانبخش شریفی و علیرضا روزبهانی را به عنوان اعضای هیات نظار بانک مرکزی منصوب کرد.این احکام به استناد صورتجلسه مجمع عمومی بانک مرکزی صادر شده است.

 تاکید مدیرعامل ‌پاسارگاد بر اثر معاملات الگوریتمی بر کسب و کار دکتر قاسمی مدیرعامل بانک‌پاسارگاد در مراسم پایانی و تقدیر از برگزیدگان نخستین مسابقات معاملات الگوریتمی بر اهمیت به‌کارگیری این روش در بورس اشاره کرد و گفت: توسعه معاملات الگوریتمی می‌تواند کسب و کارهای جدیدی را در کشور ایجاد کند.

به گزارش روابط‌عمومی بانک‌پاسارگاد، مراسم پایانی و تقدیر از برگزیدگان نخستین معاملات الگوریتمی با حضور دکتر شاپور محمدی رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، دکتر مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد و یاسر فلاح مدیرعامل شرکت اطلاع‌رسانی و خدمات بورس، در تاریخ 19 اسفند 1397 برگزار شد. بانک‌پاسارگاد در این مراسم، به هر یک از اعضای تیم‌های شرکت‌کننده در این دوره از رقابت‌ها، ده‌هزار سهم بانک‌پاسارگاد هدیه داد.

دکتر مجید قاسمی مدیرعامل بانک‌پاسارگاد در این مراسم گفت: مسابقات معاملات الگوریتمی شور و هیجان جوانی را وارد بازار سرمایه می‌کند و این امکان را فراهم می‌سازد تا جوانانی که به دلیل نداشتن بودجه کافی وارد این حوزه نشده‌اند از طریق دانش آی‌تی و تخصص دانشگاهی آمار و ریاضی به بازار سرمایه وارد شوند. وی با اشاره به اینکه بانک‌پاسارگاد مسابقات کافه آی‌تی را به‌منظور شناسایی نخبگان این حوزه برگزار می‌کند، ادامه داد: در این مسابقات که مربوط به استارت‌آپ‌هاست، جوانان زیر ۱۸ سال زیادی به موفقیت‌های بزرگ دست یافته‌اند.

مدیرعامل بانک پاسارگاد با تبریک به تمامی شرکت‌کنندگان، به سازمان بورس و اوراق بهادار به دلیل پیاده‌سازی این ایده تبریک گفت و خاطرنشان کرد: شرایط اقتصادی موجب شده که گاهی ناامیدی به جامعه تزریق شود و برخی از اخبار باعث می‌شود در کسانی‌که توانایی تشخیص ندارند و در این بازار زبده نیستند، یأس ایجاد شود و بازار سرمایه را جدی نگیرند. بحث معاملات الگوریتمی می‌تواند بسیار موثر باشد. طبق آمار در سال 1397، 36 درصد از معاملات بورس و در حدود 50 درصد از معاملات در فرابورس با همین روش انجام شده است و امیدوار هستم روزی شاهد انجام 100 درصد معاملات به همین طریق باشیم.

امضای تفاهم‌نامه میان شناسا و تربیت‌مدرس

در رویداد معرفی شتابدهنده‌ها و استارتاپ‌های شناسا و تریگ آپ که با همکاری دانشگاه تربیت مدرس (دانشکده مهندس صنایع و سیستم‌ها) در اسفند ماه سال 1397 در این دانشگاه برگزار شد، تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت شناسا و دانشگاه تربیت مدرس امضا شد.

بر اساس این خبر، تفاهم‌نامه همکاری در زمینه شناسایی، ارزیابی و جذب شرکت‌های دانش بنیان و فناور برای سرمایه‌گذاری خطرپذیر توسط شناسا، شناسایی نخبگان برای عضویت و همکاری در زمینه مدیریت شرکت‌های تحت پوشش این شرکت، به اشتراک‌گذاری زیرساخت‌ها و فرصت‌های رشد و ارتقاء توانمندی‌ها برای دو طرف، مشارکت در شکل‌گیری شرکت‌های دانش‌بنیان جدید و انتقال تجربه در زمینه‌های مختلف اعم از برگزاری رویدادهای آموزشی و ترویجی، بین حامد ساجدی مدیرعامل شرکت شناسا و محمد تقی احمدی به نمایندگی از دانشگاه تربیت مدرس به امضاء رسید.

در این رویداد، دکتر ساجدی مدیرعامل شرکت شناسا، ضمن اشاره به موضوع رویداد که نوآوری و ارزش‌آفرینی است گفت: موضوع این گردهمایی، نوآوری و ارزش‌آفرینی است و بحثی که محوریت پیدا می‌کند اراده و علاقه‌ای است که افراد ارزش آفرین و کارآفرین دارند. گرایش جدی در کشور ما به ارزش‌آفرینی بر مبنای نوآوری و خلاقیت اتفاق افتاده است. وی با بیان این مطلب که زنجیره ارزش، پیش شتابدهی، شتابدهی، پسا شتابدهی و سرمایه‌گذاری جسورانه در مجموعه شناسا پیاده‌سازی شده است، مطالبی را در خصوص علاقه‌مندی بیشتر شناسا به برخی حوزه‌ها اعم از سلامت دیجیتال، تجهیزات پزشکی، کاربردهای تشخیصی و درمانی و حوزه‌های بیوتکنولوژی، سبک زندگی، ادتک و کیدتک مطالبی ارایه کرد.

 

ارسال نظر