گزارش

۱۳۹۷/۰۶/۲۰ - ۰۰:۱۵:۲۵
کد خبر: ۱۲۹۳۳۰

ضرورت تشکیل بازار ثانویه مبادله اوراق بیمه زندگی

گروه بانک و بیمه| احسان شمشیری| رییس کل بیمه مرکزی اعلام کرد: پنج شرکت جدید متقاضی تاسیس و فعالیت در حوزه بیمه زندگی هستند که یکی از آنها عملیات اجرایی خود را آغاز کرده و یک شرکت نیز در مرحله پذیره‌نویسی است.

به گزارش تعادل، غلامرضا سلیمانی رییس کل بیمه مرکزی در همایش توسعه بیمه‌های زندگی اظهار داشت: طبق تصمیم بیمه مرکزی، دیگر مجوز تاسیس شرکت‌های جنرال که در همه رشته‌های بیمه فعال است، داده نمی‌شود و باید شرکت‌ها تخصصی شوند. وی با انتقاد از پایین بودن ضریب نفود بیمه زندگی در ایران، افزود: در سال‌های اخیر بیمه زندگی رشد خوبی داشته و سهم 7.8 درصدی آن از بازار بیمه در سال 1392 به 14.4 درصد در سال 96 رسیده است. سلیمانی یادآور شد: در سال 1390 فقط در سه شرکت سهم بیمه عمر بیش از 20 درصد پرتفوی آنها بود که اکنون به 10 درصد ارتقا یافته است. رییس کل بیمه مرکزی رشد بیمه زندگی را مرتبط با فضای کسب و کار در کشور ارزیابی کرد و گفت: در زمان بروز تورم، افراد به دنبال دارایی فیزیکی برای حفظ ارزش سرمایه خود هستند، به همین دلیل در سال‌های اخیر که تورم در حد قابل قبولی مهار شد، بیمه‌های عمر رشد کرد. وی افزود: اکنون با تغییراتی که در نرخ تورم ایجاد شده، این نگرانی وجود دارد که فشار به صنعت بیمه بیشتر شود و بیمه نامه‌های زندگی فروش نرود.

سلیمانی اظهار داشت: در این شرایط، بیمه مرکزی وظیفه دارد با اصلاح آیین‌نامه‌ها و تسهیل امور، زمینه را برای رشد صنعت بیمه فراهم کند. وی ضریب نفوذ بیمه در جهان را ۶.۱۳ درصد و سهم بیمه‌های زندگی از آن را ۳.۳۳ درصد اعلام کرد و گفت: این در حالی است که میزان نفوذ بیمه در ایران ۲.۲۳ درصد و سهم بیمه‌های زندگی ۳۱ صدم درصد است.

قائم مقام وزیر صمت: بانک صنعت پیشران حمایت از تولید

رضا رحمانی قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اقدامات بسیار مهم و کارآمد بانک صنعت و معدن در عرصه صنعت کشور نشان می‌دهد که این بانک پیشران حمایت از تولید ملی است .

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بانک صنعت و معدن، رحمانی در گردهمایی سراسری مدیران بانک صنعت و معدن که در این بانک برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: هم وزارت صمت و هم صنعتگران، بانک صنعت و معدن را یک بانک دارای بدنه کارشناسی کارآمد می‌دانند بنابراین همواره با نگاه امیدوار به این بانک می‌نگرنند چرا که در شرایط حساس همواره از بخش صنعتی کشور حمایتهای مهم و حیاتی داشته است .

وی با اشاره به بازگشت تحریم‌ها و اظهارنظرهای فراوان در خصوص تاثیر این تحریم‌ها بر صنعت کشور تصریح کرد: تحریم‌ها علاوه بر اینکه تهدید هستند فرصت نیز به شمار می‌آیند زیرا موجب توجه و فعالسازی ظرفیتهای خالی داخل کشور می‌شوند و این نکته از سوی وزارت صنعت به صورت ویژه مورد توجه قرار گرفته است .

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با تقدیر از اقدامات بانک صنعت و معدن گفت: این بانک در توجه به واحدهای تولیدی، ارتباط با وزارتخانه و کاهش فاصله با صنعتگران الگویی برای نظام بانکی کشور است .

وی خواستار توجه بیشتر نظام بانکی به سیاست وزارت صنعت، معدن و تجارت در تامین مالی طرح‌های صنعتی براساس مزیتهای منطقه‌ای شد و عدم توجه به این امر را موجب اتلاف منابع دانست .

رحمانی تکیه بر اجرای پروژه‌های پوشاک، توسعه صنایع دریایی، توسعه معادن کوچک و تکمیل زنجیره تولید فولاد و فلزات اساسی را از دیگر سیاست‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت برشمرد.

توجه به پروژه‌های صادرات محور، نوسازی و بازسازی صنایع و نوسازی ناوگان تجاری کشور از دیگر مواردی بود که رحمانی به عنوان سیاست‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت در سخنان خود به آن اشاره کرد .

وی عملکرد بانک صنعت و معدن برای تامین مالی طرح‌های کوچک و متوسط در قالب طرح رونق تولید را مثبت ارزیابی کرد و افزود: این بانک توانست رتبه سوم را در میزان تسهیلات پرداختی در قالب طرح یادشده و در نظام بانکی کشور کسب کند .

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: در شرایط امروز اقتصادی، مهم‌ترین دستاورد و عملکرد این بانک در کنار اعطای تسهیلات، ایجاد امید در میان صنعتگران کشور است.

 

 

ارسال نظر