روی خط خبر

۱۳۹۹/۰۶/۰۳ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۷۰۳۴۹

کدام مشاغل تسهیلات مالیاتی دریافت می‌کنند؟

سازمان امور مالیاتی با ابلاغ نحوه اعمال تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم در مشارکت‌ها، شرایط مشاغل مشارکتی برای دریافت تسهیلات مالیاتی را مشخص کرد.

به گزارش اقتصادآنلاین، معاون درآمدهای مالیاتی این سازمان طی بخشنامه‌ای اعلام کرد، تمامی صاحبان مشاغل مشارکتی که طی سال ۱۳۹۸ شرکای آنها تغییر نکرده است، فارغ از تغییر نسبت شراکت و با رعایت مفاد دستورالعمل می‌توانند از تسهیلات مشخص شده بهره‌مند شوند. مودیان مالیاتی که شرایط مورد نظر دستور العمل نحوه اجرای حکم تبصره ماده (۱۰۰) قانون مالیات‌های مستقیم را دارند باید در مهلت تعیین شده با مراجعه به سامانه عملیات الکترونیکی مودیان مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی tax.gov.ir نسبت به پرداخت مالیات مقطوع تعیین شده، اقدام کنند. این تسهیلات به آن گروه از صاحبان مشاغل مشارکتی تعلق می‌گیرد که مجموع درآمد ابرازی حاصل از فروش کالا یا ارایه خدمت، حداکثر تا سقف ۹میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال باشد. در ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم آمده است: «مودیان موضوع این فصل این قانون مکلف‌اند اظهارنامه مالیاتی مربوط به فعالیت‌های شغلی خود را در یک سال مالیاتی برای هر واحد شغلی یا برای هر محل جداگانه طبق‌ نمونه‌ای که به‌وسیله سازمان امور مالیاتی کشور تهیه خواهد شد تنظیم و تا آخر خرداد ماه سال بعد به اداره امور مالیاتی محل شغل خود تسلیم و مالیات ‌متعلق را به نرخ مذکور در ماده ۱۳۱ این قانون پرداخت کنند.» همچنین در تبصره این ماده قید شده است: «سازمان امور مالیاتی کشور می‌تواند برخی از مشاغل یا گروه‌هایی از آنان را که میزان فروش کالا و خدمات سالانه آنها حداکثر 10 برابر معافیت موضوع ماده ۸۴ این قانون باشد از انجام بخشی از تکالیف از قبیل نگهداری اسناد و مدارک موضوع این قانون و ارایه اظهارنامه مالیاتی معاف کند و مالیات مودیان مذکور را به‌صورت مقطوع تعیین و وصول کند. در مواردی که مودی کمتر از یک سال مالی به فعالیت اشتغال داشته باشد مالیات متعلق نسبت به مدت اشتغال محاسبه و وصول می‌شود.»

 

کدام کشورها بدترین عملکرد اقتصادی ماهانه را داشتند؟

لبنان و ترکیه جزو کشورهایی هستند که بدترین عملکرد را در ماه قبل داشته‌اند.

به گزارش ایسنا، شیوع کرونا پیامدهای غیر قابل انکاری روی نرخ ارز و تورم در بسیاری از کشورها داشته است با این حال وضعیت برای شماری از کشورها به مرحله بحران نیز رسیده است. استیو هانکه، استاد اقتصاد دانشگاه جان هاپکینز به معرفی 5 کشوری پرداخته است که بدترین عملکرد را طی ماه گذشته داشته‌اند: 

1-  ونزوئلا

نرخ تورم این کشور کماکان بالاترین تورم ثبت شده جهان است و در 12 ماه منتهی به نیمه دوم ماه ژوئیه به ۲۰۳۰ درصد رسیده است. تنها در طول یک هفته اخیر ارزش پول ملی این کشور به نام بولیوار در برابر دلار ۱۱ درصد ریزش کرده است.

2-  لبنان

تا بیست و دوم ژوییه، تورم لبنان برای ۳۰ روز متوالی بالای ۵۰ درصد بوده است. این کشور همچنین سابقه تجربه تورم ۶۲ درصدی را در سال جاری داشته که بالاترین رقم در بین کشورهای شمال آفریقا و خاورمیانه بوده است. انتظار می‌رود انفجار مرگبار اخیر در بیروت تاثیر زیادی روی رشد اقتصادی این کشور داشته باشد و آن را بیش از پیش به رکود بکشاند.

3- سودان

تا پایان 12 ماه منتهی به تاریخ چهارم ژوییه، تورم این کشور آفریقایی به ۱۴۶ درصد رسیده که بالاترین سطح ثبت شده در چهار ماه اخیر بوده است. تنها طی یک هفته اخیر تورم این کشور ۲۰ درصد بیشتر شده و اکنون ارزش پوند در برابر دلار به پایین‌ترین سطح تاریخی خود رسیده است.

4- آرژانتین

با وجود توافق آرژانتین با وام‌دهندگان این کشور در تعویق مهلت بازپرداخت وام دریافتی ۶۵ میلیارد دلاری، اطمینان سرمایه‌گذاران نسبت به اقتصاد این کشور در سطح پایینی باقی مانده است و اکنون ارزش پول ملی در یکی از پایین‌ترین سطوح تاریخی خود قرار دارد. نرخ تورم نیز تا اواسط ماه جاری ۶۸ درصد اندازه‌گیری شده است.

5- ترکیه

شاید تعداد کمی از افراد در ابتدای سال باور می‌کردند که نرخ برابری دلار به بالای 7 لیر برسد اما در هشتم ماه آگوست هر دلار به ۷.۲۵ لیر رسید. با توجه به تضعیف لیر جهت تورمی ترکیه تا پایان سال صعودی خواهد بود.

 

ابلاغ مصوبه افزایش  کمک‌هزینه مسکن کارگران

با امضای معاون اول رییس‌جمهور، مصوبه افزایش کمک هزینه مسکن کارگران مشمول قانون کار ابلاغ شد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر هیات دولت، هیات وزیران در جلسه مورخ ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ با هدف ارتقای سطح درآمدی مشمولین قانون کار، کمک هزینه مسکن کارگران مشمول قانون کار در سال ۱۳۹۹ را افزایش داد. کمک هزینه مسکن کارگران مشمول قانون کار از ابتدای تیر ماه سال ۱۳۹۹ مبلغ سه میلیون ریال تعیین شد.

 

 

ارسال نظر