در انتظار گذشت و مدارا

۱۳۹۸/۰۲/۲۵ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۴۴۵۳۵
در انتظار گذشت و مدارا

ما  درکی از تورم  و گرانی نداریم

گروه   ایران|

در میان اظهارنظرهای مختلفی که دیروز در مجلس و در قالب نطق‌های میان دستور در خصوص موضوعات مختلف مطرح شدند؛ یک نطق، بازتاب‌های وسیع‌تری در رسانه‌های گروهی و شبکه‌های اجتماعی پیدا کرد و اظهارنظرهای متعددی در خصوص آن مطرح شد. نطقی که تلاش می‌کرد با ارزیابی دقیق تحولات کشور، مهم‌ترین مشکلات امروز کشور را بررسی کند و در نهایت هم برای برون رفت از این مشکلات راهکار اجرایی ارایه دهد.   الیاس حضرتی نماینده اصلاح‌طلب مردم تهران دیروز از فرصتی که برای ایراد نطق میان دستور داشت برای بیان مهم‌ترین مشکلات کشور استفاده کرده و تلاش کرد تا با نگاهی چند سویه از یک طرف مطالبات مردم را به گوش مسوولان تصمیم ساز برساند و از سوی دیگر تصویری واقعی از امکانات و ظرفیت‌های کشور برای عبور از چالش‌های پیش رو ارایه کند و در نهایت بگوید آنچه باید گفته شود. مطالباتی که مردم این روزها در کوچه و بازار یا از شبکه‌های مجازی مطرح می‌کنند و از مسوولان حل و فصل این مشکلات بنیادین را طلب می‌کنند.  این عضو فراکسیون امید در جریان نطق خود با اشاره به مشکلات خرد‌کننده اقتصادی گفت: دشمن دنبال خرد کردن شخصیت مردم و له کردن آنها زیر چرخ اقتصاد است ولی ما مسوولان هیچ درکی از له شدن ملت در زیر چرخ‌های گرانی، تورم، بیکاری، هرج و مرج حاکم بر بازار و اقتصاد نداریم.

 حضرتی راهبرد اصلی دشمن برای ضربه زدن به کشور را حول سه محور «نا امیدسازی مردم»؛ «دامن زدن بر اختلافات داخلی و تضادها» و در نهایت «ضربه نهایی برای فروپاشی اقتصادی» ارزیابی و اعلام کرد که تمام ظرفیت‌های کشور باید در مسیر بی‌اثر ساختن این راهبردها به کار گرفته شوند.  الیاس حضرتی در نشست علنی دیروز مجلس در نطق میان دستور خود گفت: بی‌شک سخت‌ترین برنامه تحریم جهانی و با غلظت‌ترین برنامه محاصره اقتصادی بعد از انقلاب و در یکصد سال گذشته ایران بر سر مردم ما آمده است؛ دشمنان در تلاش هستند که فشار اصلی را بر گرده آحاد ملت به خصوص مردم ضعیف و مستضعف و اقشار آسیب پذیر برسانند تا به رابطه و اعتقاد و باور آنها لطمه بزنند و از نظام و انقلاب جدا کنند.

    بمباران روانی برای ناامیدی ملت

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس دهم افزود: هدف دشمن در وهله‌ اول حمله نظامی نیست چه بسا که امکان دارد و محتمل است؛ هدف او در وهله اول خرد کردن شخصیت مردم، له کردن آنها در زیر چرخ مسائل و مباحث و مشکلاتی که وجود دارد و از بین بردن اعتماد آنان و تبدیل امید و باور آنها به یاس و ناامیدی است.

وی با بیان اینکه ما در یک جنگ روانی وحشتناک وارد شدیم، ادامه داد: جنگ روانی علیه ملت ایران شروع شده و از زمین و هوا و از همه اطراف و اکناف با استفاده از تمام تکنیک‌ها و تکنولوژی و ابزار و صاحب‌نظران و روانشناسان و جامعه شناسان، بر سر این مردم و ملت، بمباران روانی شروع شده تا ناامیدشان کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس توضیح داد: دشمن روی سه محور حساب باز کرده است؛ مردم را ناامید کند؛ اختلافات را دامن بزند و بر طبل و شیپور اختلافات و تضادها و شکاف‌ها بنوازد؛ فشار اقتصادی را چه بر اثر تحریم و چه بر اثر ضعف مدیریت دامنگیر مردم کند. وی گفت: مردمی که از ابتدای انقلاب شبانه‌روز پای این انقلاب ایستاده‌اند و هر چه داشتند تقدیم و عرضه کردند و با خلوص نیت و صادقانه دست به یک معامله بزرگ زدند و پای این معامله ماندند و هستند. حضرتی ادامه داد: امروز این ملت مورد تهاجم هدف‌ها و تیرهای زهرآگین دشمن در این جنگ روانی قرار گرفتند. وی با بیان اینکه جنگ روانی دو اثر دارد، توضیح داد: یکی اینکه مسوولان درک نمی‌کنند یا دیر درک می‌کنند؛ یکی اینکه زمانی درک می‌کنند که کار از کار گذشته و مردم زیر چرخ‌ها له می‌شوند.

    عملکرد صدا و سیما هیچ تناسبی با نیازهای این جنگ بزرگ روانی ندارد

حضرتی افزود: دشمن از تمام توان خود استفاده می‌کند؛ به وسیله اخبار غلط و بزرگنمایی؛ هزار و ۲۰۰ نفر از منافقین نشسته‌اند و در چهره حزب‌اللهی، اصلاح‌طلب، اصولگرا، مدافع نظام و تندرو سم‌پاشی می‌کنند و در داخل هم ما بدون آنکه توجهی به این جنگ بزرگ داشته باشیم همچنان به آن دامن می‌زنیم. وی گفت: در این جنگ روانی صدا و سیما باید در خط مقدم باشد و رسانه‌های مکتوب، پایگاه‌های خبری، خبرگزاری‌ها، جامعه شناسان و اساتید دانشگاه باید مورد مشورت قرار گیرند. این نماینده مجلس افزود: صدا و سیما با وجود برخی زحمت‌ها اما تلاش و برنامه و توان مدیریتی آن هیچ تناسبی با نیازهای این جنگ بزرگ روانی ندارد؛ روزنامه‌ها هم برای آنکه بتوانند در صحنه بمانند، ممکن است به خاطر گرانی کاغذ تعطیل بشوند؛ خبرگزاری‌ها هم با محدودیت‌های مختلف روبه‌رو هستند و مسوولان نیز به جای آنکه با سعه صدر با اهالی مطبوعات و فرهنگ برخورد کنیم، روزنامه یا نشریه‌ای را به خاطر یک اشتباه در اولین قدم تعطیل می‌کنیم یعنی به جای آنکه با تذکر و ارایه پرونده او به هیات نظارت، مشکل را حل کرد، ساده‌ترین راه را انتخاب و آن را تعطیل می‌کنیم.

عضو فراکسیون امید مجلس خطاب به نمایندگان گفت: آیا از خود پرسیده‌اید که اگر یک ماه مجلس را تعطیل کنند، چه ضایعه‌ای بر این ملت وارد می‌شود؟ چه خسارتی وارد می‌شود؟ آیا وجود ما اثر مثبتی در این مسائل دارد؟ جایگاه و نقش ما کجاست؟ وی ادامه داد: مردم دارند له می‌شوند و ما شاهد هستیم و هیچ درکی از له شدن ملت در زیر چرخ‌های گرانی و تورم و بیکاری و هرج و مرج حاکم بر بازار و اقتصاد نداریم و هر کدام یک طبل برداشته‌ایم و مرتب بر اختلافات و نقطه ضعف گرفتن می‌کوبیم. نماینده مردم تهران در مجلس افزود: ما همه سرگرم موضوعات پوچ اندر پوچ هستیم بدون آنکه اثر بیرونی داشته باشد. حضرتی ادامه داد: سپاه با چشم تیزبین خود باید تحرکات دشمن را رصد کند، در حوزه سیاست خارجی وزیر خارجه باید مقتدرانه و با اختیارات کامل از نظام و رهبری، از تمام صاحب‌نظران و تمام کسانی را که توانایی و ظرفیت دارند و می‌توانند در حوزه سیاست عمومی تاثیرگذار باشند، استفاده کند و نظام جمهوری اسلامی باید فراخوان بدهد و از همه وطن پرستان که در دنیا موثر هستند، استفاده کند.

وی با بیان اینکه ما به تنهایی در حال حرکت هستیم، گفت: راضی نیستیم حتی یک قدم برای نزدیک شدن به یکدیگر بر داریم در حالی که در کنار حمایت از ملت، باید به اصلاح برخی از ساختارها -که باعث نشاط اجتماعی ملت و احتمالا منشأ بازگشت برخی اعتمادها باشد- رجوع کنیم.

عضو فراکسیون امید مجلس با بیان اینکه از نظام انتظار گذشت می‌رود، افزود: اگر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از شجریان عیادت کند - گیرم این فرد در جایی هم اشتباهی کرده باشد- چه ایرادی دارد؟ اگر رفع حصر انجام شود، آقای خاتمی از محدودیت در‌آید، چه ایرادی دارد؟ در حالی که تمام این افراد مرتبا به مردم پیام می‌دهند که در صحنه باشید و به کشور کمک کنید..

 

 

ارسال نظر