اخبار

۱۳۹۵/۰۲/۰۷ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۴۲۱۷۱

اعطای 1000میلیارد تومان وام به حوزه گردشگری دریایی

علی جهاندیده، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بنادر و دریانوردی از اختصاص یک‌هزار میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه گردشگری دریایی و خرید شناورهای مسافری خبر داد. علی جهاندیده در مراسم معارفه سرپرست جدید اداره کل بنادر و دریانوردی گیلان با اشاره به سرمایه‌گذاری بنادر در زمینه توسعه گردشگری دریایی اظهار کرد: یک‌هزار میلیارد تومان وام‌ برای جذب سرمایه‌گذار در حوزه گردشگری دریایی و خرید شناورهای مسافری اختصاص داده شده است. وی با بیان اینکه 5هزار و ۸۰۰کیلومتر طول ساحل جنوب و شمال کشور است، افزود: با استفاده از این ظرفیت می‌توان در بخش‌های مختلف برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی کشور استفاده کرد. به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بنادر و دریانوردی، توسعه حمل و نقل دریایی را امری ضروری خواند و تصریح کرد: مسیر ساحلی خزر برای گردشگری دریایی بسیار مناسب است و با جذب سرمایه‌گذار می‌توان حمل و نقل دریایی در خزر را توسعه داد.


آمادگی بانک‌های سوئد برای تامین مالی پروژه‌ها در ایران

فخریه کاشان، قائم‌مقام وزیر راه‌وشهرسازی در امور تامین مالی و سرمایه‌گذاری جزییات دیدار وزرای راه‌وشهرسازی ایران و انرژی سوئد را تشریح کرد و گفت: موسسه بیمه صادراتی سوئد اعلام کرد، اگر پروژه‌یی در این باره در ایران وجود داشته باشد تامین مالی می‌کند. وی در تشریح جزییات دیدار وزیر راه‌وشهرسازی با وزیر انرژی سوئد گفت: دیدار وزرای راه‌وشهرسازی و انرژی سوئد بیشتر گفت‌وگویی اولیه بود تا آنها امکانات خود را در بخش حمل و نقل جاده‌یی مثل همکاری در تولید تراک‌های اسکانیا و ولوو مطرح کنند. ما نیز در این دیدار، خواسته‌های خود را مطرح کردیم. وی افزود: همچنین در این دیدار سوئدی‌ها تجربه خود را در دریافت عوارض الکترونیک جاده‌یی بیان کردند و آقای کشاورزیان نیز استقبال کرد تا ایران، همکاری‌هایی را در بحث عوارض الکترونیک جاده‌یی با سوئدی‌های داشته باشد. وی ادامه داد: بحث سوم وزرای راه‌وشهرسازی ایران و انرژی سوئد مرتبط با موسسه بیمه صادراتی و بانک‌های سوئد برای فراهم‌کردن فاینانس بود. در این زمینه، موسسه بیمه صادراتی سوئد که در این دیدار حضور داشت، اعلام کرد اگر پروژه‌یی وجود داشته باشد تامین مالی می‌کند.


چالش جدید لیزینگ مسکن

مصطفی ازگلی، مدیرعامل هلدینگ مالی بانک مسکن گفت: بانک مرکزی اعلام کرده، شرکت‌های لیزینگی وابسته به بانک‌ها نمی‌توانند وارد فعالیت لیزینگ مسکن شوند که سبب شده شرکت لیزینگ بانک مسکن در حد یک شرکت ثبت شده کاغذی باقی بماند. مصطفی ازگلی در گفت‌وگو با پایگاه خبری وزارت راه‌وشهرسازی، درخصوص صدور مجوز لیزینگ مسکن از سوی بانک مرکزی گفت: این مجوز چندان کارآیی ندارد و نمی‌توان بر اساس شرایط اعلامی در آن، آینده خوبی برای صنعت لیزینگ در بخش مسکن متصور شد که می‌طلبد بانک مرکزی شرایط سهل‌الوصول‌تری را در زمینه لیزینگ مسکن سیاست‌گذاری کند. مدیرعامل هلدینگ مالی بانک مسکن با تاکید بر اینکه مجوز بانک مرکزی در زمینه لیزینگ مسکن کاربردی نیست، ادامه داد: بانک مرکزی شرط راه‌اندازی لیزینگ مسکن را غیر بانکی بودن منابع آن شرکت عنوان کرده که عملا به معنای خروج شرکت‌های لیزینگی وابسته به بانک‌ها از صحنه رقابت صنعت لیزینگ در حوزه مسکن است. مدیرعامل شرکت گروه مالی بانک مسکن، با اشاره به رایزنی‌های مدیران این شرکت و بانک مسکن با مقامات ارشد بانک مرکزی و تلاش برای صدور مجوز فعالیت شرکت لیزینگ بانک مسکن، اظهار کرد: در حال حاضر شرکت لیزینگ بانک مسکن در حد یک شرکت کاغذی ثبت شده در اداره ثبت شرکت‌ها باقی مانده است و هیچ‌گونه فعالیتی ندارد.

ازگلی حداقل سرمایه مورد نیاز برای راه‌اندازی لیزینگ مسکن را ۵۰۰میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تهیه این سرمایه برای شرکت‌های لیزینگی غیربانکی، نه امکان‌پذیر است و نه به‌صرفه؛ بهترین راه برای ورود لیزینگ مسکن به بازار این کالای باارزش، استفاده از توان شرکت‌های لیزینگی بانکی یا استفاده از منابع بانک‌ها در صنعت لیزینگ است.

مشاهده صفحات روزنامه

ارسال نظر