اخبار

۱۳۹۵/۱۲/۰۸ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۶۱۸۲۸

تسویه یک‌باره مطالبات بانک‌ها از دولت ممکن نیست

رییس بانک مرکزی می‌گوید: دولت نسبت به پرداخت مطالبات بانک‌ها عزم جدی دارد ولی تسویه آن مطالبات به یک‌باره ممکن نیست.

ولی‌الله سیف در حاشیه همایش استانداردهای بین‌المللی گزارشگری مالی و نقش آن در ارتقای شفافیت بازارهای مالی، در پاسخ به سوالی درباره بدهی دولت به بانک‌ها گفت: دولت در این مورد عزم جدی دارد و با اوراق و مکانیسم‌هایی که در بودجه دیده شده سعی کرده نسبت به کاهش بدهی‌ها اقدام کند ولی تسویه یک‌باره این مطالبات امکان‌پذیر نیست. سیف درباره برخورد با موسسات مالی و مماشات هم اظهار کرد: به هیچ‌وجه، بانک مرکزی اهل مماشات در رابطه با عدم شفافیت نیست بانک مرکزی درصدد ایجاد شفافیت است. سیف ادامه داد: همه فعالان در بازار سرمایه کشور دنبال این هستند که بازار شفافیت داشته باشد. دو ویژگی در بورس‌ها بیان می‌شود، یکی اینکه سرعت نقدشوندگی در دارایی‌هایی که در بورس وجود دارد، بالا باشد و دیگری موضوع شفافیت اطلاعات است. این موضوعات منجر به کارایی بورس خواهد شد.


بخشودگی جرایم دیرکرد در بیمه البرز

شرکت بیمه البرز بر اساس موافقت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران از اول تا پایان اسفند ماه سال جاری، طرح بخشودگی 100درصد جرایم دیرکرد موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه را اجرا می‌کند.

به گزارش روابط‌عمومی بیمه البرز، موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه اجباری شخص ثالث و بیمه‌نامه دارای وقفه زمانی بدون اخذ هر گونه جریمه قانونی می‌توانند برای تهیه بیمه‌نامه موتورسیکلت خود به شعب و نمایندگی‌های این شرکت در سراسر کشور مراجعه کنند.


افتتاح خوابگاه دانشجویی از سوی بانک ملت

خوابگاه‌های پیراپزشکی دانشجویی تدبیر و امید استان سمنان احداث شده از سوی بانک ملت، با حضور وزیربهداشت و درمان آموزش پزشکی، استاندار سمنان و جمعی از مدیران ارشد این بانک به بهره‌برداری رسید.

به گزارش روابط‌عمومی بانک ملت، این خوابگاه دانشجویی با هدف ایفای مسوولیت‌های اجتماعی به مساحت ۴۷۰۰مترمربع و با ظرفیت ۴۰۰دانشجو از سوی بانک ملت احداث شده است.

در همین راستا، در همایش ملی دهان و دندان خانواده، لوح سپاسی از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به پاس قدردانی از مشارکت بانک ملت در احداث پروژه خوابگاه‌های دانشجویی تدبیر و امید استان سمنان به مسعود نصراصفهانی رییس اداره کل دفتر مدیریت و روابط عمومی به نمایندگی از بانک ملت اهدا شد.

بر اساس این گزارش، بانک ملت در راستای ایفای مسوولیت‌های اجتماعی خود تاکنون ساخت ده‌ها مدرسه، خوابگاه دانشجویی، کتابخانه و اهدای آمبولانس به بیمارستان‌ها را تقبل کرده است.


بانک‌پاسارگاد تندیس

زرین دریافت کرد

بانک‌پاسارگاد برای سومین سال پیاپی موفق به کسب تندیس زرین جایزه ملی مدیریت مالی ایران (یادواره دکتر غلامرضا اسلامی‌بیدگلی) شد.

به گزارش روابط‌عمومی بانک‌پاسارگاد، طبق ارزیابی‌ به‌ عمل آمده توسط کمیته داوری، در هفتمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران و دهمین کنفرانس حسابداران و مدیران مالی که در تاریخ 7 اسفند 1395 در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی و با حضور دکتر آخوندی وزیر راه و شهرسازی، دکتر نجفی مشاور اقتصادی رییس‌جمهور و جمعی از مدیران و مسوولان برگزار شد، بانک‌پاسارگاد با توجه به عملکرد مطلوب و شایسته خود در حوزه‌های مدیریت مالی، شفافیت مالی، اقتصادی و... موفق به کسب بالاترین سطح جایزه یعنی تندیس زرین شد. این جایزه در چهار سطح زرین، سیمین، بلورین و گواهینامه اعطا می‌شود.

دکتر مجید قاسمی مدیرعامل بانک‌پاسارگاد در این کنفرانس طی سخنانی با تاکید بر اهمیت بحث مدیریت مالی در سازمان‌ها گفت: طبق نظر استادان این حوزه، بخش مالی یک بنگاه اقتصادی می‌تواند مرکز تمام تحولات، مرکز انتظام‌دهی به فعالیت‌ها و مرکز هرگونه تحول‌آفرینی در بنگاه‌های اقتصادی باشد. وی ادامه داد: معنای بخش مالی، ثبت اقلام حسابداری نیست؛ بلکه در این حوزه بحث نگاه حکیمانه و بسیار دقیق و در عین حال هوشمندانه و عالمانه به آینده مطرح است. بنابراین حوزه مالی و مدیریت مالی به بحث بسیار مهم و خطیری تبدیل می‌شود، چه در سطح بنگاه و چه در سطح ملی.

وی تصریح کرد: در بحث ملی نیز شاهد هستیم که به عنوان مثال در بحث تعیین بودجه‌، همه دستگاه‌ها مشارکت می‌کنند. بودجه، محتوای مالی بسیار حساسی دارد که می‌تواند در آینده اقتصاد ملی تاثیر بسیار زیادی بگذارد. رییس دانشگاه خاتم افزود: اهمیت این بحث‌ها به قدری بود که باعث شد بزرگانی در این حرفه و صنعت دور هم جمع شوند و امروز شاهد این هستیم که 128 بنگاه ارزیابی شدند. این بنگاه‌ها، بنگاه‌هایی بودند که جرات و شهامت آن را داشتند که شفافیت خود را به نمایش بگذارند. حدود 30درصد از این بنگاه‌ها یعنی حدود 38 بنگاه نیز توسط ارزیابان و حسابرسان معتبر کشور شایسته تقدیر اعلام شدند. ارکان این جایزه، اگر نگوییم بی‌بدیل اما جزو جوایزی است که می‌توان روی اعتبار آن حساب باز کرد و به آینده تحولاتش امید بست.

دکتر قاسمی با بزرگداشت مقام مرحوم استاد دکتر غلامرضا اسلامی‌بیدگلی، اعتبار، هنر و علم ایشان و همچنین اعتبار استاد بزرگ، علی مدد را مهم‌ترین عامل شکل‌گیری این جایزه و همچنین اعتماد بنگاه‌ها برای در اختیار گذاشتن اطلاعات و رازهای درونی خود در این جایزه دانست. وی با اشاره به توجه ویژه به مسائل مالی در اسناد بالادستی و سیاست‌های کلی کشور اضافه کرد: در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نیز ما در جاهای مختلف توجه به مسائل مالی را مشاهده می‌کنیم. فراز آن نیز در بند 9 سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی مطرح شده‌ که به اصلاح و تقویت نظام مالی کشور به‌نحوی که این نظام به عنوان یک بخش پیشرو، بیش از پیش در خدمت بخش حقیقی اقتصاد قرار گیرد. بحثی که در کشور به راحتی اتفاق نمی‌‌افتد.

مشاهده صفحات روزنامه

ارسال نظر