تولید سوسیس و کالباس با استانداردهای جهانی

۱۳۹۳/۰۷/۳۰ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۶۴۴۴

ایرنا رییس هیات‌مدیره انجمن فرآورده‌های گوشتی ایران گفت: سوسیس و کالباس تولید کشور مطابق با استانداردهای جهانی است و از دولت خواست با تولید‌کنندگان متخلف برخورد قانونی کند. رمضان فلاحتی افزود: درحالی که از زمان ابلاغ ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ، در تولید فرآورده‌های گوشتی از این خمیر استفاده نمی‌کنیم اما کشورهای امریکا، آلمان، فرانسه، اتریش، برزیل و ترکیه همچنان در تولید انواع سوسیس، کالباس و ناگت از خمیر مرغ بهره‌گیری می‌کنند. به گفته وی، در هنگام جداسازی گوشت سینه و ران مرغ به‌طور معمول 20 تا 22درصد گوشت به اسکلت می‌چسبد که کشورهای پیشرفته توانسته‌اند با بهره‌گیری از دستگاه‌های سپراتور، عملیات جداسازی کامل گوشت از استخوان را انجام دهند.

مشاهده صفحات روزنامه

ارسال نظر