آنا پس از جنجالی شدن موضوع استفاده از روغن پالم در صنایع لبنی، اینبار موضوع بهکارگیری «خمیر مرغ» در تولید سوسیس و کالباس موجب شده است تا حلقههای زنجیره نگرانیهای مردم از سلامت آنچه میخورند، بیشتر شود. در طول دو ماه گذشته که قطار افشاگری عدم سلامت برخی محصولات غذایی در ایستگاههای لبنیات پرچرب، روغن خوراکی و آبلیمو توقف کرد، گمانهزنیهایی وجود داشت که محصولات گوشتی فرآوری شده بهویژه سوسیس و کالباس هم در این مسیر باشند. سرانجام این ماجرا با اعلام ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید کالباس و سوسیس از سوی رییس سازمان غذا و دارو آغاز شد و این مقام مسوول اعلام کرد از ابتدای نیمه دوم سال جاری، دیگر هیچ واحد تولیدی اجازه استفاده از خمیر مرغ در محصولات خود را ندارد. وی با بیان اینکه امکان حذف خمیر مرغ از سوسیس و کالباس وجود ندارد، گفت: از مسوولان توقع داریم بهصورت منطقی درخصوص این مساله اظهارنظر کنند.