اخبار

۱۳۹۹/۰۸/۲۶ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۷۳۰۵۹

فیلترینگ عامل اصلی  افت کیفیت اینترنت است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: حال شبکه اینترنت کشور به صورت عمومی خوب است، اما فیلترینگ تاثیر سوئی بر کیفیت آن دارد. محمدجواد آذری جهرمی در گفت‌وگو با ایرنا گفت: شاخص‌های کیفی عمومی اینترنت کشور نشان می‌دهد شرایط شبکه در بسیاری از نقاط مطلوب و در چند استان، پایین‌تر از انتظار است. وی با بیان اینکه عدم مطلوبیت در برخی نقاط تراکم پایین سایت‌های آنتن‌دهی است، افزود: شبکه مخابرات ایران ظرفیت انتقال مناسب را برای اپراتورها فراهم نمی‌کند تا آنها بتوانند خدمات مناسبی به کاربران خود در نقاط مختلف کشور ارایه دهند. زمانی که مشکلات مربوط به کیفیت اینترنت به ما گزارش می‌شود و آن را بررسی می‌کنیم، متوجه می‌شویم مشکل اصلی فیلترینگ و اثر سوئی است که این اتفاق بر تجربه کاربری می‌گذارد. وی ادامه داد: روشن کردن فیلترشکن‌ها باعث می‌شود استفاده از سرویس‌های داخلی علاوه بر هزینه زیاد با کندی روبرو شود. همین مساله کیفیت اینترنت را خراب می‌کند. عمده شکایتی که از کندی ارتباط به ما ارسال می‌شود ناشی از تاثیر سوء فیلترینگ بر کیفیت اینترنت است. آذری جهرمی افزود: در برخی از استان‌ها مانند مناطقی از کرمان و سیستان و بلوچستان، به دلیل محدود بودن ظرفیت انتقال مخابرات، با کندی اینترنت روبرو هستیم. این افت کیفیت در مناطقی از استان تهران هم گزارش می‌شود که دلیل آن بیشتر به عدم اجازه شهروندان و شهرداری برای احداث سایت توسط اپراتورها برمی‌گردد. مناطقی از تهران به دلیل متراکم بودن نیاز به احداث سایت بیشتر دارند، اما عدم صدور مجوز برای احداث سایت، کیفیت اینترنت را با چالش روبرو می‌کند. هنوز برای این مساله راه‌حلی اندیشیده نشده است. به گزارش ایرنا، کیفیت پایین اینترنت مساله‌ای است که معمولاً در اعتراض به وزارت ارتباطات از زبان شهروندان می‌شنویم. بازیکن‌های بازی‌های رایانه‌ای، کسب‌وکارهای اینترنتی و حتی کاربرانی که روزانه دقایقی را در شبکه‌های مجازی می‌گذرانند، اغلب کیفیت اینترنت را مطلوب نمی‌دانند. تازه‌ترین گزارشی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منتشر کرد نیز نشان می‌دهد جهشی که در بالا بردن پوشش‌دهی اینترنت در کشور داشتیم از نظر کمی جهش بی‌نظیری بوده، اما از نظر کیفیت هنوز نتوانسته تجربه دلنشینی را نصیب کاربران کند.

راه‌اندازی نرم‌افزار مدیریت هوشمند کتابخانه آبفا اصفهان

هاشم امینی، مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان گفت: کتابخانه آب و فاضلاب استان اصفهان دارای بیش از 4 هزار عنوان کتاب فارسی و بیش از 5 هزار عنوان کتاب لاتین می‌باشد که با هدف خدمت رسانی آسان وگسترده به متقاضیان، از طریق نرم افزار هوشمند مدیریت می‌شود .  

وی ادامه داد: کتابخانه دیجیتال مجهز به 3 هزار نسخه مقاله تخصصی که مشتمل بر 897 عنوان کتاب الکترونیک حوزه علوم انسانی، 26 عنوان کتاب الکترونیک حوزه صنعت آبفا، هزار نسخه نشریه الکترونیک فارسی در پایگاه سیویلیکا و هزار نسخه نشریه الکترونیک لاتین در پایگاه سمنتا است . امینی با بیان اینکه نرم افزار مدیریت هوشمند کلیه استانداردهای حوزه مدیریت اطلاعات را پوشش می‌دهد، اعلام کرد: این نرم افزار منطبق بر استانداردهای کتابداری و خواسته‌های کتابخانه‌های ایران طراحی و پیاده‌سازی شده است که به‌طور کامل تحت وب عمل می‌کند. 

وی ورود اطلاعات در نرم افزارمدیریت هوشمند را متفاوت از سایر روش‌ها دانست و تصریح کرد: از طریق این نرم افزار ورود اطلاعات به شیوه‌های مستقیم، در محیط مجازی و دسته‌ای یا غیر مستقیم می‌باشد که در روش سوم، اطلاعات از سایر منابع مانند؛ لوح فشرده کتابشناسی ملی، سایت کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، سایتهای مربوط به کتب لاتین مانند کنگره امریکا، کتابخانه ملی پزشکی و به صورت ISO ذخیره شده و سپس به صورت موردی یا دسته‌ای فرا خوانی شده و به محیط تدوین یا پایگاه اصلی وارد می‌شود.  امینی گفت: در نرم افزار مدیریت هوشمند کتابخانه این امکان در نظر گرفته شده است که فایل‌های مختلفی تحت عنوان نسخه دیجیتال ایجاد یا به سیستم اضافه گردد. این فایل‌ها می‌توانند فرمت‌های مختلفی داشته باشند که عمومی‌ترین آنها پی دی اف می‌باشد، همچنین از انواع فرمت‌های مختلف فایلها نیز پشتیبانی می‌کند. امینی به نحوه عضویت در این کتابخانه پرداخت و تصریح کرد: هرکاربر می‌تواند پیش از عضویت در کتابخانه از نرم افزار مدیریت کتابخانه در هر مرکزی درخواست عضویت نماید که در این مرحله با پر کردن اطلاعات شخصی و ارایه ایمیل به عنوان عضو مجازی شناخته می‌شود و می‌تواند با نام کاربری و کلمه عبور خود از امکانات یک کاربر مجازی مثل جست‌وجو، مشاهده درصدی از نسخ دیجیتال، مشاهده تازه‌های مدارک و ...استفاده کند. اما در صورت نیاز به خدمات بیشتر از سوی کتابخانه، درخواست خدمات می‌نماید و اطلاعات مورد نیاز کتابخانه را وارد کرده و در صورت تایید مسوولان، عضو کتابخانه می‌شود و در گروهی از گروه‌بندی نرم افزار قرار می‌گیرد.

 

ارسال نظر