دنیای فناوری

۱۳۹۹/۰۶/۰۳ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۷۰۳۷۰

کمبود لپ‌تاپ برای آموزش مجازی در امریکا

امریکا با کمبود لپ‌تاپ برای آموزش مجازی روبه‌رو می‌شود. سال تحصیلی جدید در امریکا به‌طور مجازی آغاز می‌شود اما دانش‌آموزان با کمبود لپ‌تاپ روبه‌رو هستند. به گزارش مهر به نقل از آسوشیتدپرس، مدارس سراسر امریکا با کمبود لپ‌تاپ و تاخیر چندماهه در دسترسی به این دستگاه‌ها روبه‌رو هستند. این در حالی است که با توجه به شیوع ویروس کرونا، مدارس به‌طور مجازی فعالیت خود را آغاز می‌کنند اما تجهیزات مورد نیاز برای این شیوه آموزش یعنی لپ‌تاپ و ابزارهای دیگر آموزش آنلاین هنوز فراهم نشده است. لنوو، اچ‌پی و دل که سه شرکت بزرگ تولید رایانه جهان به حساب می‌آیند به مدارس اعلام کرده‌اند با کمبود پنج میلیون دستگاه لپ‌تاپ روبه‌رو هستند. یکی از دلایل این امر را می‌توان تحریم‌های دولت ترامپ بر تهیه‌کنندگان چینی دانست. به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا، سال تحصیلی جدید در بسیاری از نقاط امریکا به‌طور مجازی آغاز می‌شود و مقامات آموزشی در سراسر این کشور نگران هستند که کمبود رایانه بر نابرابری‌های موجود بیفزاید و به دردسر جدیدی برای دانش‌آموزان، خانواده‌ها و معلمان تبدیل شود.

رونق هوش مصنوعی  در خاورمیانه تا سال ۲۰۳۰

نتایج بررسی‌های موسسه تحقیقاتی آی‌دی‌سی نشان می‌دهد صرف هزینه در حوزه هوش مصنوعی در منطقه خاورمیانه و آفریقا در سال ۲۰۲۰ از مرز ۸۳ میلیارد دلار خواهد گذشت. به گزارش مهر به نقل از زد‌دی‌نت، این رقم نسبت به سال ۲۰۱۹ حدود ۲.۸ درصد رشد نشان می‌دهد. آی‌دی‌سی همچنین پیش‌بینی کرده که صرف بودجه برای تولید سیستم‌های هوش مصنوعی در این منطقه امسال به ۳۷۴.۲ میلیون دلار می‌رسد که نسبت به ۳۱۰.۳ میلیون دلار سال ۲۰۱۹ و ۲۶۱.۸ میلیون دلار سال ۲۰۱۸ افزایش یافته است. بخش عمده صرف هزینه در حوزه هوش مصنوعی در خاورمیانه و آفریقا مربوط‌به بخش‌هایی همچون بانکداری و خرده‌فروشی است که ۳۳ درصد از کل سرمایه‌گذاری در این بخش را در برمی‌گیرد. رتبه بعدی در این زمینه مربوط به سرویس‌های هوش مصنوعی دولت‌ها و نیز صنعت ارتباطات و مخابرات است. آی‌دی‌سی میزان صرف هزینه در حوزه هوش مصنوعی در برخی کشورها را بررسی کرده است. بر این اساس در امارات متحده عربی در سال ۲۰۳۰ حدود ۹۶ میلیارد دلار صرف هوش مصنوعی خواهد شد که این رقم برابر با ۱۳.۶ درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور خواهد بود. عربستان در سال ۲۰۳۰ حدود ۱۳۵.۲ میلیارد دلار در این زمینه هزینه می‌کند که برابر با ۱۲.۴ درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور است. این رقم در مورد مصر در سال ۲۰۳۰ برابر با ۴۲.۷ میلیارد دلار است که برابر با ۷.۷ درصد تولید ناخالص داخلی مصر است.

فرآیند ساخت ایستگاه‌های5G در چین کند شد

تحریم‌های امریکا، کاهش سرمایه‌گذاری اپراتورهای چینی و آغاز فصل مانسون «باد موسمی» در چین، سبب شده هواوی و زد‌تی‌ای فرآیند ساخت ایستگاه‌های5G در این کشور را کندتر کنند. به گزارش مهر به نقل از گیزموچاینا، شرکت‌های چینی هواوی و زد‌تی‌ای (ZTE) فرآیند ساخت ایستگاه‌های5G در چین را کندتر کرده‌اند. این امر در حالی اتفاق می‌افتد که ممنوعیت‌های امریکا وضعیت زنجیره ذخایر این دو شرکت در آینده نزدیک را مبهم کرده است. هر دو شرکت چینی بیش از ۸۰ درصد کل قراردادهای احداث ایستگاه‌های مخابراتی5G چین را در اختیار دارند و بخشی اساسی از فرآیند انتقال چین به نسل جدید ارتباطات موبایل را تشکیل می‌دهند. کند شدن احداث زیربنای5G نشان می‌دهد تحریم‌های صادراتی امریکا به شرکت‌های چینی فشار وارد کرده است. البته یکی دیگر از دلایل این امر را می‌توان کند شدن روند سرمایه‌گذاری اپراتورهای چینی در فناوری 5G دانست. در حال حاضر هواوی و زدتی‌ای مشغول بازطراحی چند محصول5G هستند تا به‌طور کامل قطعات امریکایی را حذف کنند. 

 

ارسال نظر