کیفیت نان اولویت اصلی نانوایان باشد

۱۳۹۸/۰۱/۲۷ - ۰۰:۵۸:۱۶
کد خبر: ۱۴۲۶۲۳
کیفیت نان اولویت اصلی نانوایان باشد

البرز|معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز، گفت: در طرح ویژه نظارت نوروز 98 که از اول بهمن 97 تا 15 فروردین 98 انجام شد در بخش میزان بازرسی‌ها، پرونده‌های متشکله و ارزش ریالی تخلفات، کیفیت و پخت نان در نانوایی‌ها در صدر جدول جای داشته‌اند.

به گزارش ایلنا، سیامک آقایی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در طرح ویژه نظارت نوروز 98 تعداد 13 هزار و 468 بازرسی صورت گرفت که منجر به کشف دو هزار و 248 تخلف و تشکیل یک هزار و 674 پرونده به ارزش ریالی یک هزار و 777 میلیارد ریال شد.

آقایی درباره بیشترین تعداد بازرسی‌ها گفت: کیفیت و پخت نان با دو هزار و 66 مورد بازرسی، حبوبات شامل عدس، لوبیا، نخود، لپه و... با یک هزار و 780 مورد بازرسی واقلام پروتئینی شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ و ماهی با یک هزار و 231 مورد بازرسی در صدر بازرسی‌های طرح ویژه نظارت نوروز 98 جای داشتند.

 

ارسال نظر