اخبار

۱۳۹۷/۰۶/۱۷ - ۰۱:۴۹:۵۲
کد خبر: ۱۲۹۱۰۸

 

هاتگرام و تلگرام طلایی تا پایان آذر مهلت گرفتند

فارس| یک منبع آگاه در پیگیری وضعیت ادامه یا توقف فعالیت هاتگرام و تلگرام طلایی از 15 شهریور، گفت: به این دو نسخه فارسی تلگرام تا پایان آذر مهلت جدید داده شده است.

وی گفت: مدیران تلگرام طلایی و هاتگرام می‌گویند در حال مستقل شدن از تلگرام و تبدیل شدن به پیام رسان کاملا بومی هستند و از این رو در جلسه‌ای با رییس قوه قضاییه مقرر شد فرصت دوباره‌ای برای اتمام اقدامات فنی به این دو نسخه فارسی تلگرام داده شود. آینه‌ای که در خانه

با شما ورزش می‌کند

مشبل تک| به تازگی آینه‌ای ساخته شده که می‌تواند کلاس‌های ورزشی را در خانه برای کاربر فراهم کند و به وای فای و بلوتوث متصل می‌شود.

این  آینه هوشمند به افراد کمک می‌کند ورزش کنند. این گجت که Mirror نام دارد یک نمایشگر ال سی دی با دو بلندگو استریو، یک دوربین و چند نرم افزار مجهز به پردازشگر چهار هسته‌ای است.بلوتوث و وای فای به کاربر اجازه می‌دهد دستگاه‌های رصد کننده را به گجت متصل کنند و در خانه خود از کلاس‌های ورزشیMirrorاستفاده کنند. کلاس‌های این گجت شامل یوگا، ورزش‌های کاردیو، ورزش‌های قدرتی، بوکس و پیلاتس در سطوح مختلف است.قیمت این نمایشگر مجهز به اینترنت ۱۴۹۵ دلار است و کاربر برای استفاده از هر کلاس باید ماهانه ۳۹ دلار اضافی بپردازد. این آینه ۵۲ اینچی را می‌توان روی دیوار نصب کرد یا روی یک پایه فلزی قرار داد. همچنین گجت به وسیله یک اپلیکیشن iOS کنترل می‌شود و کاربر می‌تواند مانند بقیه کلاس‌های ورزشی آن را شخصی سازی کند.

ربات‌های هوش مصنوعی تعصب می‌آموزند

انگجت| یک تحقیق جدید نشان داد ربات‌های هوش مصنوعی با یادگیری و کپی کردن از یکدیگر، در رفتار خود تعصب و جانبداری را بروز می‌دهند.

 محققان روانشناسی و علوم رایانه‌ای دانشگاه کاردیف و MIT متوجه شده‌اند ربات‌های هوش مصنوعی با یادگیری از یکدیگر متعصب می‌شوند.بیشتر اوقات هوش مصنوعی رابطه‌ای پیچیده با نژاد‌پرستی دارد و در تحقیقات پیشین نیز نمونه‌هایی از وجود تعصب در این فناوری دیده شد. تحقیق جدید نشان داد هوش مصنوعی خود به تنهایی نیز دچار نوعی تعصب می‌شود. محققان در این باره نوشته‌اند: گروهی از ماشین‌های خودکار با شناسایی، کپی کردن و یادگیری تعصب در رفتار دیگری، آن را بروز می‌دهند.در این تحقیق بازی شبیه سازی شد تا ربات‌های هوش مصنوعی به دو گروه کمک کنند. این تقسیم بندی براساس شهرت هر ربات و استراتژی‌های کمک انجام می‌شد. درهرحال محققان متوجه شدند ربات‌ها به طرز قابل توجهی به یک گروه بیش از دیگری توجه می‌کنند. ربات‌ها در بیش از هزاران شبیه سازی استراتژی‌های مختلفی را با کپی کردن از یکدیگر در گروه خود یا در کل آموخته‌اند.این تحقیق نشان می‌دهد ربات‌ها استراتژی‌هایی انتخاب کردند که در کوتاه‌مدت ثمر دهد.

 راجر ویتاکر یکی از مولفان ارشد تحقیق در این باره می‌گوید: شبیه سازی‌های ما نشان داد تعصب یا جانبداری یکی از نیروهای قدرتمند است و می‌توان انگیزه آن را در جمعیت مجازی ایجاد کرد.

استفاده از چربی مصنوعی برای محافظت از غواصان

گیزمگ| پژوهشگران امریکایی، لباس شنای جدیدی طراحی کرده‌اند که می‌تواند مقاوت در برابر سرما را تا سه برابر افزایش دهد.

 “اداره پژوهش‌های دریایی امریکا  (ONR) با همکاری دانشگاه‌های ام.آی.تی  (MIT) و جرج میسون « (GMU)، یک لباس شنا حاوی گازهای بی‌اثر ابداع کرده‌اند که می‌تواند مقاومت غواصان را در برابر سرمازدگی افزایش دهد.

با وجود ابداع تجهیزات بسیار برای غواصی، واضح است که انسان نمی‌تواند کاملا با شرایط اقیانوس سازگار باشد و این مشکل، تنها با استفاده از مخزن‌های هوا حل نمی‌شود.

غواصان برای محافظت از خود در برابر سرمازدگی، لباس‌های متفاوتی می‌پوشند که به میزان سرمای آب بستگی دارد. متداول‌ترین مدل این لباس، ترکیبی از «نئوپرن» منبسط و لایه نازکی از آب است که بدن کاربر، آن را گرم نگه می‌دارد.

لباس‌های شنا، سیستم ساده و موفقی هستند اما محدودیت زمانی و مکانی دارند؛ در نتیجه پژوهشگران، روش ساده‌ای برای محافظت بهتر بدن ارایه دادند که تحمل سرما را تا سه برابر افزایش می‌دهد.

آنها در این لباس شنا از هوای محبوس شده در فوم «نئوپرن » استفاده کردند که به همراه گازهای بی‌اثر، یک عایق گرمایی فراهم می‌کند که عملکرد آن مانند یک بافت چربی است. برای این کار، لباس نئوپرن در یک مخزن فشار و در میان گازهای بی‌اثر قرار گرفت. پس از چند ساعت، گاز به داخل لباس نفوذ کرد و هوای محبوس‌شده را بیرون فرستاد.

به گفته پژوهشگران، این کار موجب شد که لباس، به جای چند دقیقه، برای ساعت‌ها موثر باشد. این شرایط ثابت نیست زیرا گازها بیش از 20 ساعت نشت می‌کنند اما پژوهشگران باور دارند این زمان، از زمانی که غواصان زیر آب سپری می‌کنند، بیشتر است.

 

ارسال نظر