اخبار

۱۳۹۶/۰۶/۰۲ - ۰۰:۴۸:۴۳
کد خبر: ۱۰۵۵۷۹

تداوم حذف اپلیکشین‌های ایرانی از فروشگاه «اپل»

فارس| حذف اپلیکشین‌های ایرانی از فروشگاه اپل همچنان ادامه دارد. به گفته صاحبان برخی کسب‌وکارهای آنلاین، اپل حذف اپلیکشین‌های ایرانی از فروشگاه برنامه‌های خود را از چندی پیش آغاز کرده و این اقدام هنوز ادامه دارد. چندی پیش برخی صاحبان کسب‌وکارهای ایرانی آنلاین از حذف اپلیکشین‌ خود از فروشگاه برنامه‌های خود خبر دادند. آن‌ها عنوان می‌کردند به صورت پیام مکتوب یا صوتی به آنها اعلام شده که به دلیل تحریم‌های امریکا، اپ‌استور نمی‌تواند میزبان اپلیکیشن کشورهای تحت تحریم باشد. هم‌اکنون اپلیکیشن‌های معروفی از اپ‌استور حذف شده‌اند و روند حذف اپلیکیشن‌ها هنوز ادامه دارد. اغلب این اپلیکیشن‌ها دارای گردش مالی در چرخه خدمات خود هستند.

«پورش» اپلیکیشن ردیابی خودرو می‌سازد

پی‌ای‌ساینس| یک شرکت خودروسازی اپلیکیشنی ساخته که با استفاده از حسگرهای مختلف به کاربران کمک می‌کند در موبایل‌شان مسیر خود را ردیابی کنند.

پورش به تازگی اپلیکیشن Track Precision را تولید کرده که به رانندگان کمک می‌کند در موبایل خود مسیریابی کنند.  این اپلیکیشن برای این کار از حسگرهای موجود در خودرو، بررسی زاویه چرخش فرمان، میزان فشرده شدن پدال ترمز و گاز کمک می‌گیرد. همچنین این اپلیکیشن خطوط آغاز و پایان را به‌طور خودکار شناسایی می‌کند تا زمان تداخل به دقت محاسبه شود. علاوه بر آن رانندگان می‌توانند نسخه انیمیشن بخش کنترل خودرو را در موبایل خود ببینند. به این ترتیب فرمان خودرو در انیمیشن همزمان با نسخه واقعی حرکت می‌کند.  این اپلیکیشن نه تنها سرعت خودرو، سرعت موتور و دنده‌های مختلف را ثبت می‌کند بلکه کاهش یا افزایش سرعت را نیز رصد می‌کند.  این سیستم حتی می‌تواند یک خودرو فرضی در نمایشگر موبایل کاربر بسازد. این خودرو نمایشی می‌تواند کاربر را به‌طور بصری بهتر راهنمایی کند. این اپلیکیشن برای تمام خودروهای 718 Boxster، کایمن٧١٨ و مدل‌های ٩١١ فراهم شده است.

 

کپسول فضایی انسان را به ماه می‌برد

ورج| ناسا کپسول فضایی اوریون را فعال کرد. این سیستم قرار است انسان را به ماه ببرد.

ناسا کپسول فضایی را فعال کرده که روزی انسان را به ماه و سیارات فراتر از آن می‌برد. فضاپیمای اوریون که قرار است در ماموریتExploration Mission-1 به کار گرفته شود، به‌طور موفقیت آمیز روشن شد. این فضاپیما قرار است در ماموریتی سه هفته‌یی با سرعت ٢٥ هزار مایل برساعت، به ماه و فراتر از آن سفر کند. به این ترتیب مسیر را برای ماموریت‌های سرنشین‌دار ناسا هموار می‌کند. در آزمایش‌های اولیه مهندسان سیستم مدیریت فضاپیما و واحدهای اطلاعاتی را متصل کردند تا از صحت کارکرد این سیستم‌ها اطمینان حاصل کنند.

 

حذف بیش‌از 500 برنامه مخرب از فروشگاه «گوگل‌پلی»

وی تری| گوگل بیش از 500 برنامه اندرویدی محبوب را از فروشگاه گوگل‌پلی پاک کرد، زیرا برنامه‌های یادشده برای جاسوسی از کاربران طراحی شده بودند.

شرکت امنیتی LookOut که این موضوع را بررسی کرده می‌گوید تعداد زیادی از این برنامه‌ها که برای طراحی آنها از کیت توسعه نرم‌افزاری Igexin استفاده شده عملا جاسوس‌افزارهایی هستند که داده‌های کاربران را سرقت می‌کنند. بررسی‌ها حاکیست این برنامه‌های آلوده بیش از 100 میلیون بار توسط کاربرانی از سراسر جهان بارگذاری شده‌اند و لذا کاربران زیادی در خطر سرقت اطلاعات خود قرار دارند. در این میان بی‌دقتی گوگل در تایید چنین برنامه‌های مخربی مورد انتقاد شدید کارشناسان امنیتی قرار گرفته و آنها می‌گویند گوگل باید در این زمینه دقت بیشتری به خرج دهد و فرایند شناسایی و تایید این برنامه‌ها را دقت ببخشد. بخش عمده برنامه‌های آلوده یادشده بازی‌های موبایلی بوده‌اند که بین 50 تا 100 میلیون بار بارگذاری شده‌اند. پس از آن برنامه‌های آب و هوا با یک تا 5 میلیون بار بارگذاری و سپس برنامه‌های رادیوی اینترنتی با 500 هزار بار تا یک میلیون بار بارگذاری قرار داشته‌اند. همچنین برنامه‌های مخرب ویرایش عکس هم 1 تا 5 میلیون بار بارگذاری شده‌اند. برخی از این برنامه‌های آلوده هم کارکردهای آموزشی، ورزشی – بهداشتی، مسافراتی، ارسال شکلک و ویرایش ویدئو داشته‌اند.

تولید موتور جت با چاپگر سه بعدی

انگجت| شرکت جنرال موتورز از برنامه‌های خود برای تولید بزرگ‌ترین چاپگر سه بعدی جهان برای تولید موتور هواپیمای جت پرده برداشت.

این چاپگر سه بعدی از پودر انواع فلزات به عنوان ماده خام اولیه استفاده می‌کند. البته تولید چاپگر برای ساخت خانه و حتی موتور انواع راکت‌های فضایی نیز در ماه‌های اخیر متداول شده، اما این نخستین بار است که تولید موتور هواپیمای جت با استفاده از چاپگر سه بعدی صورت می‌گیرد. چاپگر لیزری جدید جنرال موتورز می‌تواند قطعات فلزی مختلف مورد نیاز برای تولید موتور جت را به صورت سه بعدی چاپ کند. قطعات مذکور در فضای یک مترمربعی درنظر گرفته شده برای موتور هواپیمای جت جای می‌گیرند. چاپگر یاد شده می‌تواند قطعاتی از هواپیماهای تک سرنشین کوچک را نیز چاپ کند تا فرایند ساخت آنها نیز تسهیل شود. این محصول جدید در آینده کاربردهای گسترده‌تری نیز می‌یابد و در صنعت اتومبیل‌سازی، صنعت برق و صنایع نفت و گاز نیز به کار گرفته می‌شود.

ساده‌تر شدن فرایند تولید موتور جت و کاهش قابل توجه هزینه این کار از جمله مزایای استفاده از این روش است. جنرال موتورز قبل از این با موفقیت کار تولید نازل‌های سوخت موتورهای جت با استفاده از چاپگرهای سه بعدی را آغاز کرده بود. این نازل‌ها در هواپیماهای ایرباس، بویینگ و برخی دیگر از انواع هواپیماهای جت با موفقیت به کار گرفته شده‌اند. انتظار می‌رود پس از انجام آزمایش‌های نهایی کار تولید موتور هواپیماهای جت به صورت سه بعدی از سال ۲۰۱۸ آغاز شود.

 

ارسال نظر